Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.03.2010

Calabruix 2010

De l’1 al 5 d’abril es realitzarà el projecte Calabruix la primera trobada de Pioners i Caravel·les de 4vents.

A la trobada hi assistiran uns 220 escoltes i guies de les 4 entitats que formen el projecte 4 vents: Minyons Escoltes Guies de Catalunya (MEG), Escoltes de Menorca (EM), el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM) i la Federació d’Escoltisme Valencià (FEV).

Els escoltes i guies de València arribaran a Barcelona, on els participants de Minyons els esperaran per pujar al vaixell amb destí a Ciutadella. Les activitats giraran en torn a la descoberta del Camí de Cavalls: realitzaran rutes que es faran en petits grups de 25 participants i dormiran en tendes a diferents punts de l’illa. Tota una aventura en la que faran descobertes als racons més amagats de l’illa, les seves platges i cales. També es desenvoluparan altres activitats com espeleologia, cicloturisme, diversos tallers i, evidentment, vetllades.

Uns dies per compartir amb els diferents Pioners i Caravel·les de les 4 entitats del projecte 4vents, un espai on poder perdre’s per la natura que ofereix el Camí de Cavalls i sentir cada matí el calabruix del mar. Una oportunitat per aprendre altres cultures de parla catalana i sobretot fer escoltisme i guiatge entre tots i totes.

Us informarem més, a la tornada!
 Etiquetes

Comparteix