Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.03.2010

Benjamí Aguilar, vicepresident primer del CNJC

El cap de setmana del 13 i 14 de març, el CNJC ha celebrat la seva 32a Assemblea General Ordinària a la ciutat de Lleida. En aquesta edició, i com és habitual en aquest acte, s’han fet efectius els relleus d’alguns dels membres de l’òrgan directiu de l’entitat.

Víctor Albert (Associació de Joves Estudiants de Catalunya) substituirà Agnès Russiñol (Acció Escolta de Catalunya) en el seu càrrec com a presidenta del CNJC. Albert desenvoluparà aquesta tasca durant aquest primer curs.


Benjamí Aguilar (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) entra al CNJC desenvolupant les funcions de vicesecretari primer de l’entitat, i Sergi Contreras (Esplac), vicesecretari segon. El curs que ve, Aguilar passarà a ser el president de la plataforma juvenil.


També han deixat el seu càrrec els següents secretaris:

 

Els relleus de secretaris són Aina Vidal (Acció Jove- Joves de CCOO), David Gutiérrez (Joventut Socialista de Catalunya), Sandra Pongiluppi (Joventut Europea Federalista), Carles Benguerel (Consell Local de Joventut de Sant Feliu de Guíxols) i Joaquim Vivas (Jove Cambra Internacional), a l’espera d’organitzar l’equip en cada una de les àrees de treball. Sònia Villoro (Servei Civil Internacional) i Aleix Clarió (Unió de Joves) continuen en el càrrec.


L’AGO del CNJC, com a màxim òrgan de decisió de la plataforma, és l’espai d’avaluació de la feina feta durant el darrer curs, de debat entre les entitats membres i de proposta de les línies de futur. Enguany s’ha treballar en el Pla de Treball 2010-20011.
 Etiquetes

Comparteix