Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.03.2010

Els problemes de l’aigua al món exposats aquest maig al Museu Marítim de Barcelona

“Aigua, Rius i Pobles”és el nom de l’exposició que s’obrirà durant el maig d’aquest any al Museu Marítim de Barcelona. Les fotografies presentades aproparan joves, alumnes, pares i educadors a la crisi actual de l’aigua, des d’uns perspectiva local i global.

Un grup d’animació teatral i un monitor guiaran el grup i explicaran cada un dels temes en un recorregut dinàmic a través de casos internacionals i locals exposats amb fotografies i mitjans audiovisuals. També hi haurà recursos didàctics digitals per treballar els continguts que s’hi tracten.

L’exposició estarà al Museu Marítim de Barcelona del 4 al 30 de maig, de dijous a dissabte, al matí o a la tarda. Els agrupaments hi podran participar de franc, fent la inscripció i reservant un dia a arp@barcelonya.org o trucant al 93 424 52 02.

Relacionada amb l’exposició, el 16 de maig s’organitzarà una sortida des del Museu Marítim de Barcelona. Es diu “Muntanya de sal”, començarà a les 10 del matí, cal confirmar l’assistència i el preu és de 2 euros.Etiquetes

Comparteix