Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.04.2010

Agermanament organitza un monogràfic sobre cooperació i educació per al desenvolupament

El 17 i 18 d'abril Agermanament dedicarà el cap de setmana a oferir formació sobre educació per al desenvolupament (EPD). Una educació que defineixen com aquell procés que pretén generar reflexió individual que porti a una conscienciació en termes de corresponsabilitat i que generi accions que busquin transformar les estructures i relacions desiguals. Fins ara ja han dedicat dues jornades a la introducció a l'EPD, i una altra a consum conscient i transformador.

El grup està obert a col·laboracions d'entitats, organitzacions i associacions del món del lleure interessades en tractar temes relacionats amb la cooperació i que busquin la transformació social com a objectiu últim de les seves accions. Per apuntar-vos-hi us heu de posar en contacte amb Agermanament, al seu web, al correu electrònic anna@agermanament.org o a 93 441 04 33.

Agermanament és una ONG que té per objectiu lluitar pel reequilibri nord-sud i denunciar les causes que l'impedeixen. Des de 2007 han fet activitats d'Educació per al Desenvolupament en col·laboració amb MEG, dins del projecte “Tractem l'Educació per al Desenvolupament en el món del lleure”.Comparteix