Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.04.2010

7è Concert de l'Escoltisme i el Guiatge i xarxameg

Diumenge 11 d’abril de 2010, es va celebrar el 7è Concert de l’Escoltisme i el Guiatge, organitzat per la Fundació Josep Sans, la Fundació Música Simfònica i Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya, a l’Auditori de Barcelona. L'acte, al que hi van assitir un miler de persones, va emmarcar la presentació oficial del portal social escolta i guia, xarxameg.

Quim Vila, destacat cantautor del panorama musical català, va ser l'encarregat d'amenitzar la ceremònia de presentació de xarxameg que es va realitzar a la Sala Foyer de l’Auditori. Es van organitzar un seguit d’espais de participació i interrelació a fi de representar la manera de funcionar del portal 2.0 escolta i guia. 

 
Al 7è Concert de l’Escoltisme i el Guiatge va tocar la Jove Orquestra Simfònica de Catalunya i van cantar la Coral Escoltes i Guies (formada per infants i joves escoltes de MEG), la Coral Albada (Granollers), la Coral Centre Estudis Musicals Gymel, el Cor Jove de l’Orfeó Martinenc, el Col·legi Europa Internacional School i la Coral Jove de l’Escola de Música de Canet. Sota la direcció de Josep Ferrer, Jordi Piccorelli i Enric Mestre es van interpretar un conjunt de peces clàssiques de Mozart, Schubert, Grieg, Saint-Saëns, Bizet i Hamlisch.

Escolta les cançons que van cantar les corals durant el concert:


Entre els assistents als actes de presentació de xarxameg i del 7è Concert de l’Escoltisme i el Guiatge cal destacar el president del CNJC, Víctor Albert, i el president del CNJC i secretari general de MEG, Benjamí Aguilar, la secretaria general de MEG, Celia Sentís, l'administrador general de MEG, Jordi Escoda, el president de la FJS, Jaume Bosch, el cap del Servei d’Educació en el Lleure de la Secretaria de Joventut, Joan Tarrida, i alguns dels membres del patronat de la FJS, Francesc Homs, Carme Carbó, Joan Vidal, Joan Millan, Gal·la Cortadellas, Marc Geronès i Jordi Saperas.

Cosulta les fotos del 7è Concert de l'Escoltisme i el Guiatge


 Comparteix