Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.04.2010

MSC obre subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament

El Movimento Scout Católico (MSC), del que MEG en forma part, ofereix, com cada any, subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament i a estades de solidaritat internacional a les seves entitats federades. Els agrupaments de Minyons Escoltes i Guies, podeu presentar els vostres projectes, tenint en compte el tipus de subvencions es donen.

 

  

 

Tipologia de les subvencions:

  • 2 Projectes de cooperació per al desenvolupament amb una contrapart local a realitzar en països i pobles en vies de desenvolupament. L’acció ha de ser perdurable i en una àrea concreta. Import de la subvenció: 1.200€ per a cada projecte.
  • 4 Projectes d’estada de solidaritat a països i pobles en vies de desenvolupament. Es tracta d’una acció puntual en el marc d’una acció de Cooperació per al Desenvolupament, que suposi una col•laboració en el programa marc d’una entitat local i un compromís de transformació de la realitat de l’àmbit local al retorn de l’activitat. Import de la subvenció: 600€ per a cada projecte.


ATENCIÓ: NOMÉS PODEU PRESENTAR-VOS A AQUESTA SUBVENCIÓ A TRAVÉS DE MINYONS ESCOLTES I GUIES, SOTA CAP CIRCUMSTÀNCIA POT FER-HO L’AGRUPAMENT DE FORMA INDIVIDUAL.


Als document adjunts podeu descarregar-vos la convocatòria de la subvenció, on trobareu tots els requisits que l’MSC valorarà, i el llistat de documentació que heu d’adjuntar al projecte. Així mateix, us adjuntem tots els formularis que és necessari emplenar per sol·licitar la subvenció.


ATENCIÓ: Cal que tota la documentació que entregueu estigui redactada en CASTELLÀ, ja que l’MSC és una entitat estatal que així ho requereix.


Si el vostre agrupament vol presentar-se a aquesta convocatòria tan sols heu de fer arribar tots els formularis complimentats a financament@escoltesiguies.cat abans del dia 30 d’abril.
 

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Suport als Agrupaments a financament@escoltesiguies.cat.
 Comparteix