Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.04.2010

No et perdis la sisena Buti+Farra+Sound

Què fareu el proper dissabte 8 de maig? Si no ho teniu clar no dubteu en anar a la sisena edició de la Buti+Farra+Sound. L'AEiG Nostra Dona de la Salut de Sant Feliu de Llobregat (BLL/G/AP) us convida a gaudir d'una tarda-nit de música i festa. Els caps de cartell d'enguany són els veterans Discípulos de Otília i la banda The Kluba, el nou projecte de Juantxo, del grup Skalariak. També tocaran el grup valencià Desgavell, Rumb Al Bar i el grup local The Seihos. Més informació.

La Buti+Farra+Sound és l'acte més ambiciós de l'AEiG Nostra Dona de la Salut de tot l'any i té com a objectiu fer difusió de la tasca educativa de l'agrupament i oferir una activitat cultural i d'oci a Sant Feliu de Llobregat. El festival s'emmarca en les festes de primavera del municipi, el segon cap de setmana de maig, i està totalment organitzat per l'agrupament, amb la feina de voluntaris.

El festival no deixa de banda el públic infantil. Per això obrirà amb l'actuació del grup Ralet Ralet, que aproparà als infants la música tradicional catalana. A continuació actuaran The Seihos (20 h), Rumb Al Bar (22 h), Discípulos de Otília (23 h), The Kluba (1 h) i Desgavell (2.30 h). Entre actuació i actuació el grup espluguí Atabalats s'ocuparà de distreure el públic. Etiquetes

Comparteix