Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.04.2010

Municipis de tot Catalunya, a punt per a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just, el proper 8 de maig prop de 100 municipis d’arreu de Catalunya i més de 250 entitats celebren la Festa del Comerç i la Banca Ètica. El lema d’aquesta onzena edició és "Maco per fora, lleig per dins" i el tema principal és la igualtat de gènere. L’objectiu principal de la festa és donar a conèixer les propostes del Comerç just i la Banca Ètica a la societat catalana. Més informació.

Les activitats començaran divendres 7 de maig al migdia al Mercat de Santa Caterina de Barcelona. Els mestres de cerimònies de l’acte inaugural seran Pere Tàpias, conegut gourmet, cantautor i locutor de ràdio, i la cuinera Ada Parellada, que elaborarà unes tapes de Comerç Just. Després del primer dia festiu a Barcelona els actes s’estendran els caps de setmana de maig als 94 municipis d’arreu de Catalunya que participen de la proposta. Més informació.

Si vols col·laborar o participar a la Festa 2010 com a voluntari o voluntària pots fer-ho a qualsevol d’aquests 94 municipis. Per participar a la festa a Barcelona cal enviar un correu electrònic a plcatalunya@festacj.org. Per a la resta de territori disposeu d’aquests altres correus: per les comarques gironines adreceu-vos a girona@festacj.com, per les de ponent a ponent@festacj.org, per les tarragonines a tarragona@festacj.org, i per a les comarques centrals a catcentral@festacj.org. Més informació.

MEG forma part de la junta de FETS (Finançament Ètic i Solidari) i del projecte de banca ètica i solidària FIARE.Comparteix