Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.05.2010

Cicle de cinema per a tota la família al CaixaFòrum

CaixaFòrum projecta els dissabtes de maig un cicle de pel·lícules amb nens i nenes com a protagonistes. Són pel·lícules d'animació molt especials, en què els infants que hi apareixen parlen de tolerància, del respecte entre pobles i la vida quotidiana en altres països. Són activitats amb les quals la Fundaciò "la Caixa" contribueix amb UNICEF a programes de desenvolupament adreçats a infants des de 1997.

"Kirikú i les bèsties salvatge" està basada en una faula sobre la llibertat i el creixement, inspirada en els ritus d'iniciació que són la base de l'aprenentatge en les societats africanes. "El meu veí Totoro" és un retrat de la vida rural japonesa i la descoberta d'un món màgic per part de dues nenes petites. "Azur i Asmar" són dos nens criats per la mateixa dona però molt diferents. Una pel·lícula que parla de la tolerància, el respecte i l'enteniment entre els pobles. I "La profecia de les granotes" tracta de les dificultats de la convivència i també de la tolerància, la infància i la família. Totes les projeccions tenen un preu de 2 o 3 euros. Més informació.

Aquestes projeccions formen part de les activitats relacionades amb l'exposició "Infància" d'Isabel Muñoz. Està organitzada per UNICEF i la Fundació "la Caixa" amb motiu del 20è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants. Són fotografies d'infants preses en quatre continents en les quals es veuen les diferències marcades de les respectives situacions, malgrat que tots tinguin els mateixos drets. Més informació.Comparteix