Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.05.2010

Manifestació a Barcelona amb el lema "l'Ebre sense cabals és la mort del Delta"

La Plataforma en Defensa de l'Ebre convoca una manifestació el migdia del 30 de maig a Barcelona per insistir en la necessitat que s'apliquin les normatives europees en matèria d'aigua per tenir uns rius vius, i especialment un règim de cabals mediambientals que protegeix l'Ebre en el marc de la Mediterrània i el seu entorn.

El lema principal de la manifestació es "L'Ebre sense cabals és la mort del Delta". També hi haurà el lema "Rius amb aigua: Rius vius" i un tercer que farà referència a la necessitat que la Comissió Europea vetlli per una aplicació correcta de la Directiva Marc de l'Aigua a l'Estat espanyol.

A causa de la coincidència amb la cursa del Corte Inglés, el recorregut començarà a les 12 del migdia a la plaça d'Urquinaona i arribarà fins a l'avinguda de la Catedral de Barcelona. Podeu consultar la llista d'organitzacions adherides al web de la Plataforma en Defensa de l'Ebre.  Més informació.

Per contribuir a difondre la convocatòria de la manifestació, la Plataforma en Defensa de l'Ebre demana als blocaires i als responsables de webs de les Terres de l'Ebre que pengin una imatge animada al seu web o l'adjuntin als seus correus electrònics. Més informació.Etiquetes

Comparteix