Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.05.2010

Els agrupaments de Reus coneixen diferents entitats i projectes de la ciutat al cau al carrer

Dissabte 22 de maig l'AEiG Ben Enllà, l'AEiG Mare de Déu de Misericòrdia i l'AEiG Mare de Déu de Montsant- Verge del Cim de Reus (Tarragona) van celebrar el “Cau al carrer”. Enguany l'han dedicat al servei a la comunitat, dins de l'eix del curs de MEG i basant-se en un dels punts de la llei escolta: “aprenem a ser útils i a fer servei”. A les 4 de la tarda es van reunir els membres dels tres agrupaments a la plaça del Teatre, on van arribar uns “exploradors” que van fer participar i jugar a tothom una bona estona.

Després cada branca va anar a conèixer alguna entitat i projectes de servei voluntari a la societat de Reus. Els més petits van apropar-se al col·lectiu “Salut i Clown”, entitat que treballa amb pallasos en hospitals i col·lectius en risc d'exclusió social. Un altre grup va veure d'aprop projectes amb infants a través d'un menjador social situat a la plaça del Teatre. El tercer grup va visitar la botiga d'Intermon-Oxfam a Reus, on els hi van explicar la importància del comerç just i com treballa l'entitat. I els més grans van conversar amb un jove que treballa com a voluntari en centres penitenciaris.

Cap a quarts de 7 es van reunir tots altre cop, van posar en comú les experiències. Tot seguit van llegir el manifest “Cau al Carrer. Reus 2010” i van acabar berenant tots plegats.

Més informació.Etiquetes

Comparteix