Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.06.2010

Mini-Jambarretina a Can Girona

Les unitats de TRUC de l’AEiG Cardenal Lluch de Manresa (Manresa) i l’AEiG Fent Camí de Tarragona (Tarragona) van trobar-se a Can Girona en la Mini-Jambarretina el 22 i 23 de maig. A la trobada van poder aprendre i compartir activitats típiques de la cultura catalana que es duen a terme en camps internacionals per mostrar les nostres arrels i divertir-nos tot fent país.

La nota de color la van posar els balls de bastons i una pinzellada de castellers amb intents de petits pilars. També van fer un taller per practicar algunes de les parts bàsiques de les instal·lacions, com són els encaixos i nusos, i van acabar fent una petita estructura.


Els participants van conscienciar-se de la responsabilitat que tenen quan fan un camp internacional des del Moviment perquè passen a ser els representants màxims de l’escoltisme i guiatge català. Per això els va quedar clar que cal deixar una bona empremta de casa nostra, sempre fomentada en el respecte i el bon saber fer que caracteritza MEG.


La jornada d’intercanvi i de coneixença va ser molt enriquidora i divertida on tots van aprendre, ensenyar i van crear nous llaços de comunicació i vincles de germanor.Etiquetes

Comparteix