Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.06.2010

Manifestació “per una Euromediterrània dels Pobles, de la Solidaritat i de la Pau”

La Plataforma Aturem la Guerra i la Campanya contra l'Europa del Capital, la Crisi i la Guerra convoquen dissabte dia 5 de juny una manifestació amb el lema “Per una Euromediterrània dels Pobles, de la Solidaritat i de la Pau”. El punt de sortida són els Jardinets de Gràcia de Barcelona a les 17.30 h i seguirà fins baixar el Passeig de Gràcia.

Els convocants es mostren contra les recents retallades socials, les polítiques neoliberals imposades des de la Unió Europea i condemnar la repressió, els assassinats i la impunitat internacional del govern d’Israel.

Després dels atacs contra la Flota per la Llibertat de Gaza de dilluns 31 de maig, els manifestants se sumen a una convocatòria internacional de mobilitzacions per mostrar la condemna a la impunitat internacional de l’estat d’Israel i el suport solidari per la creació d’una Palestina lliure i en pau.

Durant tot dissabte 5 de juny, de les 10 a les 17 h se celebrarà al Centre Cívic la Sedeta un cicle de conferències centrades en debatre i denunciar les polítiques neoliberals i repressives a la zona Euromediterrània i en els seus diferents països, amb especial importància dels actuals esdeveniments a Palestina.

La Federació Catalana d’ONG per la Pau dóna suport i se suma al comunicat unitari que la plataforma Aturem la Guerra i la plataforma Amb Palestina al Cor.

MEG forma part de la Federació Catalana d’ONG per la Pau.Comparteix