Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.07.2010

Conferències Europees d’Escoltisme i Guiatge

Del 17 al 21 de juliol, s’estan celebrant conjuntament la 20a Conferència Europea d’Escoltisme i 13a Conferència Europea de Guiatge i d’Escoltisme i Guiatge a Brussel·les.

 

L’objectiu d’aquestes reunions, en les que hi participen unes 600 persones de 45 delegacions, és revisar la feina realitzada durant els últims tres anys, elaborar els plans de treball pel proper trienni a la pròpia regió i escollir els nous membres dels dos comitès (WAGGGS i WOSM) que duran a terme el Pla Regional els propers tres anys.


El dilluns 19 de juliol es van escollir els membres dels comitès, que estaran constituïts per 6 membres: la Lara Tonna (Malta) i la Pascale Vandersmissen (Bèlgica) desenvoluparan les funcions de presidència i vice-presidència a la WAGGGS, respectivament. Pel que fa a la WOSM, el Craig Turpie (Regne Unit) repeteix mandat com a president i el Henrik Söderman (Finlàndia) farà les funcions de vice-president.


De cara al proper trienni, es posarà èmfasi en el desenvolupament i impuls de les línies de treball conjuntes (WAGGGS i WOSM). Aquestes són: creixement amb qualitat, voluntariat, adaptació al canvi, parteneriat amb altres regions i empoderament dels joves en òrgans de govern.

Consulta més informació als següents enllaços:Etiquetes

Comparteix