Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.09.2010

Setmana Mundial de l'Aigua

La celebració es fa del 5 a l’11 de setembre amb l’objectiu de promoure la recerca sobre l'aigua, el medi ambient, la salut, el desenvolupament humà i la reducció de la pobresa.


Enguany, l’Institut internacional de l’aigua d'Estocolm (SIWI) organitza i acull la Setmana Mundial de l'Aigua, un espai de trobada per més de 2.000 participants i 100 organitzacions associades de tot el món. Durant les diverses reunions que es desenvoluparan entre el 5 i l’11 de setembre es tractaran temes de creació de capacitats, establiment d'aliances i seguiment de l'aplicació de programes i processos en relació amb l’aigua i el desenvolupament.


Les activitats i esdeveniments programats per la Setmana Mundial de l’aigua tenen com a objectiu estimular l'intercanvi d'opinions i l’intercanvi d'experiències entre la comunitat científica, els polítics, els economistes i la societat civil.

El Dia Mundial de l'Aigua es va celebrar el dia 22 de març d'aquest 2010.


Més informació a l’article Dret a l'Aigua Potable i al Sanejament. L'ONU reconeix aquest dret al qual no tenen accés 884 milions de persones, publicat a xarxanet.org.
 Etiquetes

Comparteix