Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.09.2010

XI Jornades del Projecte Educatiu de la Ciutat de Barcelona

Es realitzaran els dies 29 i 30 de novembre de 2010 a laFacultat de Filosofia, Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, i es treballarà la manera com la creativitat i l’acció poden influir positivament en l’educació.

Sota la temàtica de ‘La creativitat en educació’, les jornades s’adrecen a totes les persones, entitats, institucions i serveis vinculats a l’educació, en especial als joves i estudiants des de secundària fins a la universitat.
Durant el 29 i 30 de novembre es realitzaran debats i sobre la creativitat i el canvi social, la presència de la tecnologia en les xarxes de creació i transmissió de coneixement, la complexitat i interdisciplinarietat, la presència de Barcelona en els plans d’estudis i els centres educatius com a tallers permanents del potencial creatiu de la ciutat. També hi haurà espai per a la difusió d’experiències d’aquests cinc eixos.
Les XI Jornades del Projecte Educatiu de la Ciutat de Barcelona (PECB), organitzades pel Projecte Educatiu de la Ciutat de Barcelona i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Universitat de Barcelona, realitzarà una reunió oberta dels Fòrums del PECB el dia 10 de novembre. L’objectiu d’aquesta trobada serà iniciar el debat sobre els temes i el document base per a la declaració de les XI Jornades.

  • Dia: 10 novembre 2010
  • Lloc: Institut Municipal d’Educació
  • Plaça Espanya 5, Barcelona
  • Hora: 17.30 a 20h

Consulta el cartell del les XI Jornades del Projecte Educatiu de la Ciutat de Barcelona.
Més informació a www.bcn.cat/educacio/pec, a través del mail pecbcn@manners.es o al telèfon 93 319 63 23.

 Etiquetes

Comparteix