Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.09.2010

VII Premis d’Educació en el Lleure

El dilluns 4 d’octubre, la Fundació Lluís Carulla presenta la setena edició dels Premis d’Educació en el Lleure. L’acte tindrà lloc a la seu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a les 12h.

 

La Demarcació de Barcelonès de MEG va ser una de les cinc entitats guardonades en l’edició anterior dels premis per l’organització d’un casal d’estiu al CEIP Mestre Morera de Ciutat Meridiana de Barcelona i per la posterior creació de l’AEiG El cau de la Ubuntu, pensat com una alternativa educativa i de transformació social en el temps de lleure dels infants i joves del barri de Ciutat Meridiana.

La roda de premsa comptarà amb la participació d’Eugeni Villalbí, secretari general de Joventut de la Generalitat de Catalunya; Montserrat Carulla, presidenta de la Fundació Lluís Carulla; Víctor Albert, president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla i Jordi Escoda, administrador de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. També hi participaran Jan Garrido i Vanessa Españó, impulsors del “Cau de la Ubuntu”, que explicaran la seva experiència de lleure a Ciutat Meridiana i què ha suposat per a ells el premi.

Els Premis d’Educació en el Lleure són convocats per la Fundació Lluís Carulla amb la col·laboració de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Els guardons estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Es valoren sobretot els projectes que afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric i aquelles iniciatives que integrin el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

Els Premis d’Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Més informació.

Acte: Presentació dels VII Premis d’Educació en el Lleure
Dia: dilluns 4 d’octubre
Hora: 12 h
Lloc: Seu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 10,
08197 Valldoreix

 Etiquetes

Comparteix