Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.10.2010

Els teus pares encara voten per tu?

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha posat en marxa la campanya per fomentar el vot dels i dels joves ". Els teus pares encara voten per tu?". La campanya pretén apel·lar a l’autonomia política, la responsabilitat en el futur de Catalunya i fomentar el vot dels i dels joves a les properes eleccions autonòmiques parlamentàries del 28 de novembre.
 
La iniciativa ja compta amb el seu web, que recull actualitat de la campanya, l’agenda dels pròxims esdeveniments, material gràfic per fer-ne difusió i la possibilitat de descarregar-se el diari de campanya, document amb propostes en matèria de joventut.
 
Amb l’objectiu de generar discurs i debat al voltant dels projectes i aconseguir que els i dels joves coneguin què proposa cada partit, s’organitzaran trobades a les universitats catalanes i als Consells locals de joventut. Un d’aquests debats tindrà lloc dimecres 10 de novembre, a les 12:00 hores, a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 
A més, a través de la seva presència a les xarxes socials, us conviden a tots a que respongueu la pregunta Què esperes de les eleccions? a través dels comentaris de la seva pàgina del Facebook o mitjançant el tema #votenXtu del Twitter.
 

 Etiquetes

Comparteix