Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.10.2010

L'AEiG Montsant-Verge del Cim celebra la festa de la Castanyada, Rifa de Panellets i El Pas d’Unitat.

 El proper dissabte, dia 30, a les 18 h, el AEiG Montsant-V Cim de Reus (Tarragona) celebra, un any més, la tradicional festa de la Castanyada i Rifa de Panellets.

Els nois i noies de l’agrupament estaran tot el dia, preparant-ho tot: fent la massa, fent les boles dels panellets, portant-ho al forn, preparant les safates, decorant la sala, etc.
 
A més de les famílies dels infants i joves del cau, l’activitat està oberta a tots aquells que vulguin compartir aquesta tradició amb els escoltes, especialment als antics membres i als amics de l’entitat.

D’altra banda, aquest passat dissabte donaren oficialment el tret de sortida al nou curs amb el Pas d'Unitat, el moment on es fa el canvi d’unitat dels nois i noies que passen de grup.
Enguany el Pas d'Unitat s'ha realitzat a la platja de Tarragona. Van convertir per una estona la platja en un jardí on hi havia llavors, flors, arbusts, arbres i arbres centenaris.

Els castors eren llavors, els llops/daines s’havien transformat en unes magnifiques flors, els ràngers/noies guia s’havien convertit en arbusts, els pioners/caravel·les eren uns bons arbres i els trucaires fins i tot portaven una placa que els acreditava com a arbres centenaris. Els caps havien après, per un dia, a fer de jardiners.

El moment més divertit va ser quan calgué plantar de nou els nois/es que havien de transformar-se per passar d’unitat.

Tots esperaven amb candeletes saber qui serien els seus caps per aquest curs.
 
Per més informació:
 
Agrupament Escolta i Guia MD Montsant – V Cim
Avinguda St. Jordi, 23-25 baixos
43201 Reus
Tels.: 649.789.740 (Júlia) i 687.322.119 (Gerard)
www.montsantcim.blogspot.com
montsantcim@escoltesiguies.cat

 Etiquetes

Comparteix