Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.10.2010

Cicle de Cinema sobre Pobresa i Exclusió social

Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Arrels, i Cristianisme i Justícia  presenten “El Cicle de cinema sobre pobresa i exclusió social”que es farà els dies 26 d’octubre, 30 de novembre de 2010 i el 18 de gener de 2011, als Cinemes Alexandra de Barcelona (Rambla Catalunya, 90).

El cicle, que s’emmarca dins les activitats de l’Any Europeu de lluita contra la pobresa i l’exclusió social, presenta tres pel·lícules que tenen com a nexe d’unió la preocupació pels més desfavorits. L’objectiu és, també, fer una mirada crítica i analitzar quines són les causes estructurals que les han portades a aquesta situació.
 
Cadascuna de les projeccions s’acompanyarà d’una taula rodona amb la participació dels directors i de persones expertes en l’àmbit social.
 
Programació
  • 26 d’octubre a les 21 h: “La vida després...”, film documental d’Àlex García.

El diàleg serà amb Alex García, director del documental, i Juana Martín, treballadora   social i cap del Programa de Migració de Càritas.

  • 30 de novembre: “La sombra del sol”, ficció dirigida per David Blanco.

La taula de diàleg comptarà amb David Blanco, director del film, i Salvador Busquets, llicenciat en ciències econòmiques i director d’Arrels Fundació.

  • 18 de gener de 2011: “Endeutats. Sobre la teranyina”, un documental de Ferran Vidal.

El diàleg serà amb Ferran Vidal, director del documental, i Carlos Losada, doctor en ciències empresarials, ex director d’ESADE i membre de Cristianisme i Justícia.  

 
Cal reservar les entrades prèviament a activitats@caritasbcn.org. Donatiu: 2 € per sessió. Tots els passis són en dimarts i en sessió de nit (horari de la resta de pel·lícules per confirmar).
 
 
 
 
 


Comparteix