Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.11.2010

Nova seu de la Demarcació de BLL/G/AP

La Demarcació ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per la cessió d’un espai al Casal de Joves.

El passat 27 d’octubre l’alcalde de Sant Feliu, Juan Antonio Vázquez, i els comissaris de la Demarcació BLL/G/AP, Arnau Casanovas i Dúnia Ascaso, van signar el document que estableix el dret a ús d’un despatx a la primera planta del Casal de Joves. L’acte va comptar amb la presència del regidor de Joventut, Jaume Mañosas.

D’aquesta manera, partir d’ara la seu de la Demarcació s’ubicarà a:
Ctra. Laureà Miró, 118-122
0
8980 Sant Feliu de Llobregat

 

 

Aquest conveni també estableix el compromís de l’Ajuntament per impulsar la cooperació amb els esplais i les entitats de lleure del municipi. L’acord tindrà vigència fins al setembre de 2011 i es podrà prorrogar fins a un màxim de quatre anys.


Per la seva banda, la Demarcació s’ha compromès a oferir un mínim de dos cursos monogràfics de formació per caps i monitors en el lleure del municipi, amb un descompte del 5% en el preu del curs; a col·laborar amb accions i activitats en el Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat; prestar material a les entitats i a l' Ajuntament de Sant Feliu; i participar en l’organització i col·laboració de jornades de promoció de l’educació en el lleure.


Felicitats Demarcació del BLL/G/AP!
 

Més informació:Etiquetes

Comparteix