Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.11.2010

El llibre “La nostra xarxa social” reconeix la tasca educativa dels caus i esplais catalans

La Secretaria de Joventut, amb la col·laboració de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, ha editat el llibre “La nostra xarxa social”, del periodista Carles Capdevila, a on fa un reconeixement a la tasca que porten a terme els 18.000 monitors i caps escolta, que dediquen tardes i caps de setmana sencers a les associacions de forma voluntària, també recull experiències i testimonis entre aquests monitors i caps així com entre els 80.000 nois i noies escoltes del miler d’associacions d’educació en el lleure que hi ha Catalunya.

Carles Capdevila reivindica a través d’aquest llibre que el moviment de l’educació en el lleure ha estat des de fa dècades el veritable embrió de les relacions socials entre els seus membres. 

Dins la nova campanya “I tu... què fas? Vine al cau/esplai” s’han editat 40.000 llibres que es distribuiran a les Ampas i centres escolars; als caus i esplais i encartat a la revista del Club Super3. També es distribuiran 125.000 postals i 125.000 adhesius. Les postals han de servir perquè els membres de les associacions d’educació en el lleure puguin convidar als seus amics i amigues a fer-se membres del seu Agrupament Escolta o Centre d’Esplai. També es podran trametre als amics postals digitals personalitzades des de la web de Joventut.
 
Més informació: Vine al cau / esplai

 

 Comparteix