Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.11.2010

Nou número sobre Salut de la revista Educació i Sostenibilitat

La revista distribuïda a través d’Internet, Educació i Sostenibilitat, especialitzada en l’educació socio-ambiental, publica un nou número centrat en la temàtica Salut.

En aquest número col•laboren experts com Claudio Naranjo que centra la seva reflexió en els canvis que requereix l’educació per tal de promoure l’evolució personal i social. I inclou reflexions vers l’aprenentatge emocional, els efectes sobre la nostra salut de la contaminació, així com el paper dels metges en front el canvi climàtic entre d’altres.


A més a més i com és habitual, ofereix una selecció de recursos pedagògics, recomanacions de pel•lícules, petits gestos i altres eines d’aprenentatge per a la salut i la sostenibilitat, per docents, educadors, mares i pares.


Per subscripcions podeu fer-ho a través de la web, enviant un e-mail a es@barcelonya.com o per telèfon trucant al 93 424 52 02.


Informació sobre l’editor de la revista


Educació i Sostenibilitat està publicada per RCE Barcelona en el marc de la Dècada de l’Educació per a la Sostenibilitat d’UNESCO (2005 – 2014). Es tracta d’un centre format per la Universitat Politècnica de Catalunya, ESADE, Xarxa EDUSOST.cat, Enginyeria sense Fronteres, Fundación Ecologia y Desarrollo, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l'Àrea de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Compta amb el reconeixement de la Universitat de les Nacions Unides. La distribució i subscripcions estan gestionades per la cooperativa sense ànim de lucre Barcelonya.
 Etiquetes

Comparteix