Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.11.2010

Sabeu com relacionar-vos amb el vostre districte i com són les polítiques de joventut a Barcelona?

L'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, amb la col·laboració del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), ofereix dos cursos per aprofundir en el marc teòric actual de les polítiques de joventut a Barcelona i exposar com gestionar les relacions entre les entitats juvenils i els seus districtes respectius, a través de mecanismes, propostes i eines útils. Es realitzaran del 17 de novembre al 23 de desembre a la Sala Polivalent de l’Espai Jove La Fontana de Barcelona, Gran de Gràcia, 190-192

El primer curs, que porta per nom "Proximitat amb el Districte: relació i recursos", té una durada de 6 hores. Es dirigeix, sobretot, a joves que són membres, voluntaris o dirigents d’associacions de base que no coneixen l’administració del seu districte i els procediments per tal de dur a terme les seves activitats a l’espai públic. 

El segon, amb el títol de "Les Polítiques de Joventut Avui a Barcelona", té una durada de 12 hores i està dirigit a professionals que treballen en els serveis o espais de joventut de l'Ajuntament de Barcelona i membres o dirigents d’associacions amb experiència en relació amb l’administració i que volen millorar la seva estratègia de relacions a partir de les polítiques de joventut.
 
 
 
Els cursos són gratuïts amb prèvia confirmació enviant un correu electrònic a info@joventut.info, abans del proper 15 de novembre (14h), per a: professionals quetreballen en els serveis o espais de joventut de l’Ajuntament de Barcelona i per a membres, voluntaris o dirigents d’entitats membres del Consell de la Joventut de Barcelona.
 
Per a la resta l’import del curs és de 10 € per al Curs 1 i de 20 € per al Curs 2. L’import s’ha d’abonar al compte corrent de l'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), telèfon 934240881 en l’horari de dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14h, dimarts i dijous de 15 a 19h.

 Comparteix