Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.11.2010

Premis Barcelona Ciutat Jove 2010

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i l'Associació d'Amigues i Amics del CJB (AAA) convoquen aquests guardons amb la intenció de fomentar el treball associatiu en els camps de la salut, la participació i la cooperació internacional:

  • Premi BCJ de Foment de la Salut: Destinat a reconèixer els projectes que durant el 2010 hagin promocionat les conductes saludables o d’altres qüestions relacionades amb la salut.
  • Premi BCJ de Foment de la Participació: Destinat a reconèixer els projectes que durant el 2010 hagin promocionat l’ampliació del  nombre de membres d’una o vàries entitats juvenils de Barcelona.
  • Premi BCJ de Foment de la Cooperació i l'Educació pel desenvolupament: Destinat a reconèixer els projectes de cooperació que durant el 2010 hagin promocionat la reducció de les diferències econòmiques Nord/Sud, a través d’iniciatives associatives que promoguin la participació juvenil. També es valoraran aquells projectes que tinguin una incidència directa al nord, que fomentin la sensibilització i transformació social pel que fa a les actituds i models que segueixen promovent les desigualtats Nord/Sud. 
Aquests premis estan oberts a totes les entitats juvenils de la ciutat inscrites en el Cens d'Entitats, Grups i Xarxes de Participació Juvenil del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona.
 
El termini de presentació de candidatures es tancarà el proper 26 de novembre del 2010, a les 14h. i l'entrega de premis es realitzarà el dimecres 16 de desembre.
 
 
 

 Etiquetes

Comparteix