Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.11.2010

III Edició Premis UEM per a joves emprenedors/ores amb projectes socials

 La Fundación General Universidad Europea de Madrid (UEM), en col·laboració amb la International Youth Foundation i la Sylvan/Laureate Foundation, obre la convocatòria de la tercera edició d’aquests Premis, destinats a donar suport a les persones joves amb un projecte per tractar d’acabar amb la marginació i la desigualtat social, o intentin millorar les condicions de vida i de treball de les persones. 

Està adreçat a joves que tinguin entre 18 i 29 anys, que siguin responsables directes del projecte que presenten, encara que treballin o tinguis suport d’una Organització No Lucrativa, associació, fundació, empresa social..., que portin al menys sis mesos en marxa i que hagin suposat un canvi positiu en les comunitats i sectors a on es desenvolupen dintre l'Estat espanyol. 

Hi haurà 10 guanyadors/ores, els quals rebran formació específica, suport de persones o entitats expertes, una dotació econòmica i ajuda per a la comunicació i difusió del projecte. A més a més, a través de la xarxa YouthActionNet coneixeran d’altres joves emprenedors/ores i podran intercanviar experiències.
 

Els projectes es podran presentar fins el proper 1 de decembre de 2010 abans de les 24 h.

 
 

 Etiquetes

Comparteix