Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.11.2010

Canvis en els espais de la 34ª AGO de MEG

Aquest cap de setmana 27 i 28 de novembre, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya celebrarà la 34ª Assemblea General Ordinària a Torelló (Demarcació de Vic) sota el lema “Escoltant el futur!”.
 
 

ATENCIÓ!!

Per motius aliens a MEG, hem hagut de canviar alguns espais previstos per al desenvolupament de les activitats l'Assemblea General Ordinària 2010. Concretament els espais de sopar, vetllada i dormir s'han modificat. Podeu consultar aquí els nous plànols i horaris, amb les ubicacions i indicacions correctes. Si us plau, descarregue-lo i llegiu-lo amb atenció.
 
Us recordem que teniu a la vostra disposició per descarregar del web de MEG, la documentació referent als punts de l'Assemblea General.
 
Disculpeu les molèsties per aquests canvis d'última hora.

 

Els actes de celebració de la 34ª Assemblea General Ordinària de MEG començaran el dissabte 27 de novembre a les 19h a la Plaça Vella de Torelló amb activitats ludicofestives diverses. El diumenge 28, a partir de les 8.30h, se celebrarà la reunió en plenari al Teatre Cirviànum de la població osonenca. L’acte acabarà cap a les 15.30h.

 
Durant l’assemblea es presentaran els projectes per a aquest curs 2010/11 i es faran els respectius relleus dels càrrecs directius, entre altres punts. A més, es comptarà amb la participació del secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Eugeni Villalbí, la directora del Secretariat Interdiocesà de Joventut i Delegada de Joves de l'Arquebisbat de Tarragona, Marisa Jiménez, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Torelló, Manuel Romans Sánchez, i, a través de videoconferència, el vicepresident de l'Organització Mundial del Moviment Escolta (World Organization of the Scout Movement, WOSM), Mario Diaz. Tots els convidats faran un parlament sobre la contribució de l’escoltisme i el guiatge a Catalunya al llarg de la història.
 

34a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

  • Dia: 27 i 28 de novembre de 2010
  • Hora inici de la celebració: 19h del dissabte 27.
  • Lloc d’inici: Plaça Vella de Torelló
Esperem veureu's a totes i tots a l'AGO!

 Etiquetes

Comparteix