Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.11.2010

MEG s’adhereix a la campanya Mistos Electorals

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya dóna suport a la iniciativa promoguda per SOS Racisme per apagar els focs del racisme durant la campanya i precampanya electoral. Consulta el Capítol 4 dels Mistos Electorals.

Mistos Electorals consisteixen en el seguiment dels discursos dels candidats a les eleccions, la denúncia d’aquelles declaracions i actes que poden posar en perill la convivència i la contra-argumentació d’aquests discursos des d’un punt de vista antiracista.

Cada setmana es crea i es difon mitjançant Internet una càpsula, en format vídeo i en format per a ràdio, d’una durada aproximada de sis minuts, amb les principals declaracions, accions o materials que ens posin en perill de fractura social, és a dir, els “mistos”. En total seran 6 capítols que contindran l’actualitat política més irresponsable en el seu discurs. I seran presentades per l’escriptor Matthew Tree i les actrius Laura Guiteras i Bella Agossou.

Aquest projecte de SOS Racisme també compta amb els suport de El Tinter S.A.L, empresa d’Arts Gràfiques, Edicions i Produccions, que col•labora amb l’entitat des de fa molts anys, i Boca Ràdio, emisora de ràdio comunitària gestionada per l'Associació de Joves Amics de la Ràdio d'Horta Guinardó

Consulta totes les càpsules i altre material de l’acció al blog www.mistoselectorals.wordpress.com
 

 

 Comparteix