Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.11.2010

El Programa 'Empreses d’acord amb la Terra' de la XCT guardonat als I Premis Corresponsables

La Fundación Corresponsables va celebrar ahir la primera edició dels Premis Corresponsables a les iniciatives més innovadores i sostenibles en l’àmbit de la Responsabilitat Social. El Programa Empreses d’acord amb la Terra de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) va ser una de les iniciatives premiades en la categoria d’entitats no lucratives.

El Programa Empreses d’acord amb la Terra promou la col·laboració activa i voluntària d’empreses i institucions en iniciatives de custòdia del territori, per mitjà de la seva Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Aquesta iniciativa promou la contribució del sector empresarial en la conservació i la preservació del patrimoni natural i la seva biodiversitat.
 
També van ser premiades les següents organitzacions: Endesa, Gas Natural-Fenosa, NH Hoteles, Caja Laboral, DIA, ADIF, Ayuntamiento de Medina del Campo, EMASES, Aguas de Murcia, Anudal, Frutos Secos de Castellón, CECOT, Icària Iniciatives Socials i PROEXPORT.
 

L’acte d’entrega, celebrat el passat 18 de novembre en el Centre de Convencions de Mapfre de Madrid i al qual van assistir més de 400 persones, va comptar amb la participació del Ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui. 

Els I Premis Corresponsables van rebre 526 candidatures i són la carta de presentació de la Fundación Corresponsables, impulsada per l’editorial MediaResponsable. En el procés de selecció dels premiats hi van intervenir un Comitè Tècnic, format per dotze consultores expertes en RSC i un Jurat format per 15 personalitats acadèmiques i polítiques de l’àmbit de la Responsabilitat Social i la Sostenibilitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Comparteix