Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

16.12.2010

MEG escolta el futur

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha celebrat la 34ª Assemblea General Ordinària a Torelló (Demarcació de Vic) sota el lema “Escoltant el futur!”.

La 34ª Assemblea General Ordinària en imatges.

La cita, realitzada el diumenge 28 de novembre, ha tingut lloc al Teatre Cirviànum de la població osonenca. Durant l’acte s’ha produït el relleu del càrrec de secretari general de MEG i la incorporació de l’administradora general, després de la corresponent presentació i votació. D’aquesta manera, Arnau Casanovas Massana substitueix Benjamí Aguilar Domènech en el càrrec de secretari general, i Mònica Serrano Boira s’incorpora com a administradora general de l’entitat.

Durant l’assemblea també s’han presentat els projectes per a aquest curs 2010/11 i s’ha fet avaluació del curs anterior. A més a més, l’acte ha comptat amb l’assistència del secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Eugeni Villalbí, la directora del Secretariat Interdiocesà de Joventut i Delegada de Joves de l'Arquebisbat de Tarragona, Marisa Jiménez, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Torelló, Manuel Romans Sánchez, i, a través de videoconferència, el vicepresident de l'Organització Mundial del Moviment Escolta (World Organization of the Scout Movement, WOSM), Mario Diaz.

Villalbí va destacar la tasca educativa i social que desenvolupa MEG a Catalunya i va agrair el suport de l’entitat durant la seva trajectòria com a secretari de Joventut. Per la seva banda, el regidor de la Joventut de l’Ajuntament de Torelló, va expressar la satisfacció de població osonenca per acollir l’Assemblea General Ordinària de MEG. Finalment, Díaz va excusar la seva presència a través d’una videoconferència en la que va animar als escoltes i guies a seguir treballant en la línia del servei amb els nens, nenes i joves de Catalunya “construint, entre tots, un país i un futur cada dia millor”.

Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya volem agrair la col·laboració de totes aquelles entitats i persones que han contribuït en l’organització i realització de la 34ª Assemblea General Ordinària de l’entitat i, especialment, al municipi de Torelló per acollir-la.

 



Etiquetes

Comparteix