Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.12.2010

II Mostra de Documentals Solidaris

Del 10 al 12 de desembre es celebra la II Mostra de Documentals Solidaris, organitzada pel programa “Tots x Tots” de COM Ràdio.

El dia 10 de desembre la Mostra es farà al Col·legi de Periodistes de Barcelona a la Rambla Catalunya 10, i el 11 i 12 de desembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
al carrer Montalegre 5.
 

Dintre el programa destaquem

10 de desembre
 
  • 11'30 h. es projectarà el documental “Joves i Pau”. El documental resumeix algunes activitats fetes en favor de la Pau i també s’aporten visions que obren el debat sobre conflicte, seguretat, no violència i Drets Humans.
  • 12 h., es projectarà el documental “Sakut, la memòria del silencia, realitzat per Jon Herranz i Gerard Peris. Aquest documental recull els testimonis de vida d’avis sahrauís amb un triple objectiu: preservar la memòria històrica d’aquest poble de tradició bàsicament oral, posar nom, cara i sentiment a unes vivències i unes dades massa objectivades, i sobretot, donar la paraula a aquells que se’ls ha fet estar en silenci des de fa massa temps.
  • 13 h., hi haurà un debat sobre Present i futur dels documentalistes solidaris joves, amb Clàudia Prat, Gerard Peris, Jon Herranz, Óscar Martínez, Juan Linares, Jose Peñín i Berta Alarcón, entre d’altres. 
Per consultar la programació complerta

 Comparteix