Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.12.2010

Com és la teva energia voluntària? Ens ho expliques?

Xarxanet.org, coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, engega la setmana de l’energia voluntària entre els dies 9 i 19 de desembre amb l’objectiu de fomentar i fer difusió de l’esperit associatiu i voluntari que amb el seu petit granet de sorra contribueixen a fer un món millor. 

El dia 5 de desembre va ser una data assenyalada en el calendari de tots els voluntaris, ja que va ser el Dia Internacional del Voluntariat. Però durant el mes de desembre trobem més activitats relacionades amb el voluntariat: l’acte de commemoració del Dia Internacional del Voluntariat del dia 14 i la Marató de TV3 el 19 de desembre. 

Ens ajudes a fer córrer l’energia voluntària?
 
Si ets voluntari i/o formes parts d’una entitat i vols compartir informació i experiències, només cal que enviïs un correu a: info@xarxanet.org. La teva experiència es veurà reflectida en notícies i continguts diversos que estan elaborant.
 
T'oferim un recull d’aquestes experiències que demostra com l'Energia Voluntària construeix dia a dia un món millor.
 
Si creus en la força transformadora de la societat a través del voluntariat, si ets voluntari i vols animar tothom a ser-ho, si creus que entre tots podem fer el món una mica millor, ajuda’ns a fer difusió de la setmana de l'Energia Voluntària:

Fes correr la veu: Energia Voluntària (versió curta)

 Fes correr la veu: Energia Voluntària (versió llarga)Comparteix