Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.02.2011

Afanya't, encara pots participar al projecte Traçant Xarxa 2011

Presenta't a qualsevol dels 4 projectes d'aquesta iniciativa! tens temps fins el 13 de febrer.

Afanya't, volem que el Moviment creixi i millori dia a dia, i tu pots ajudar-nos! 

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya presenta el projecte Traçant Xarxa 2011, una iniciativa d'àmbit general del Moviment amb l’objectiu de desenvolupar projectes de diferents tipologies i característiques que facin millorar i créixer MEG.

Vols participar-hi? És molt fàcil, només cal que formis part de MEG, o hi hagis participat en algun moment de la teva vida, i tinguis moltes ganes de contribuir en algun projecte general del Moviment.  

Si tens ganes de participar al projecte Traçant Xarxa 2011 envia un correu electrònic a projectes@escoltesiguies.cat indicant el teu nom i cognoms, telèfon, mail, agrupament, Demarcació/Sector i projecte en el que vols inscriure’t. Tens temps fins al 13 de febrer.

A qui va dirigit ?

  • Caps.
  • Membres de Demarcació/Sector.
  • Formadors i formadores.
  • Membres Equips Generals.
  • A tothom que estigui interessat.  

A continuació et presentem els projectes de Traçant Xarxa 2011.

 
1. El Rebost: creació de l’Equip del Rebost per potenciar l’ús, nombre i qualitat de les activitats i/o projectes així com crear mecanisme d’aprofitament de les activitats que genera el Moviment.
 
2. Samarreta MEG:realitzar el disseny d’una samarreta dirigida als caps i truc, i una pels nens/es. El procés pel disseny de la samarreta és lliure (concurs, disseny d’autor, ...).
 
3. Audiovisual: Spots promocionals:crear una sèrie de vídeos curts on s’expliqui de forma divertida i amena diferents temes de MEG: què es ser cap? que és un cau? que és l’escoltisme? que és la promesa? ...
 
4. Vídeo/Presentació de MEG:edició i producció d’un vídeo de presentació del Moviment breu, en el que es tractin diversos aspectes de MEG: agrupaments, campaments, territorialitat, missió, etc..

 

 


 Etiquetes

Comparteix