Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.12.2010

L’AEiG M. Déu Montsant-V. Cim col.loca el pessebre al Montsant

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de desembre, l'AEiG M. Déu Montsant-V. Cim ha col·locat, com marca la tradició, el pessebre al cim de l’ermita de la Mare de Déu de Montsant, al límit dels termes de Cornudella (Albarca), la Morera i Ulldemolins, al Priorat.
Els nens/es i nois/es del cau han pujat el Pessebre a peu, per etapes, des de Reus fins al Montsant.

Tot ha anat sobre el previst: els més petits (Castors i Llops/Daines) sortien el dissabte de bon matí de Reus, fins a Alforja. Els següents (Ràngers/noies Guia i Pioners/Caravel·les) s’hi afegiren a Maspujols i continuaren fins a Cornudella. I els més grans (Trucs) van iniciar la marxa a Alforja i van portar el pessebre fins a Albarca, arribant-hi ja de nit.
El diumenge ha començat amb un bon esmorzar i una caminada-gimcana fins a l’ermita de Montsant, per a reflexionar sobre el simbolisme del Nadal i la nostra actuació.
Per a recuperar forces, l'
Associació d'Antics i Amics de l’agrupament ens esperava a Ulldemolins amb l'escudella i el pollastre rostit apunt.
L’acte ha acabat amb l’hora dels adéus i l’entrega del record.

Agraïm la col·laboració dels ajuntaments d'Alforja, Cornudella i Ulldemolins per cedir-nos diferents equipaments municipals, i del mossèn d'Ulldemolins per obrir-nos les portes de l’ermita de Montsant.

Esperem que tots aquells que passeu durant l’any per l’ermita i visiteu el nostre pessebre, ens deixeu una bona dedicatòria al llibre de firmes.

Més informació:

 

 Etiquetes

Comparteix