Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.01.2011

Toni Reig, procedent del moviment escolta, nou director general de Joventut de la Generalitat

Antoni Reig i Casassas, taradellenc de 39 anys, ha estat nomenat director general de Joventut, àrea que depèn de la conselleria de Benestar i Família, en el consell executiu celebrat ahir dimarts. 

Reig és actualment vocal de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural i ha estat president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), entre el 2006 i el 2007. És autor del bloc de Taradell (www.taradell.com), que va guanyar un dels últims premis Blocs Catalunya.
 
Va participar activament en les consultes sobiranistes i va formar part de l'equip d'Osona Decideix que va organitzar les consultes sobre la independència del 13-D a Taradell. Fins ara ha estat treballant al Departament de Tecnologia de la Informació de PROQUIMIA, SA.
 
Reig, informàtic de professió, ha estat vinculat històricament a moviments associatius juvenils. Procedent del moviment escolta, començà a l’escoltisme a l’AEIG Rocaguinarda de Taradell, del que forma part de diverses unitat i en fa de cap i de cap d’agrupament. A nivell de demarcació forma part de l’equip de formació de la Demarcació de Vic i del 2000 al 2002 ocupa el càrrec de comissari de la Demarcació. Entre el 2003 i 2005 va ser comissari internacional. Militant de CDC, va formar part de l'equip 2.0 durant l'última campanya.

 Comparteix