Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.01.2011

MEG participa a la 39ª World Scout Conference a Brasil

La Federació Catalana de l’Escoltisme i el Guiatge, integrada per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Acció Escolta de Catalunya i Escoltes Catalans, participa a la 39ª World Scout Conference en representació del moviment escolta i guia català. Per part de MEG hi assisteixen el comissari general de MEG, Arnau Garcia, com a part de la delegació, i el comissari Internacional, Raül Molina, en qualitat d’observador.  

Aquest dilluns 10 de gener ha començat la 39ª World Scout Conference (Conferència Escolta Mundial) que se celebra a l’Estació Embratel de Curitiba (Brasil). L’acte, en el que s’escolliran els membres del Comitè Scout Mundial i es definiran les properes dates i llocs on es realitzaran els esdeveniments escoltes mundials dels propers tres anys (jamboree, moots, conferències i fòrums), finalitzarà el dia 14 de gener. Durant la World Scout Conference 2011 també s’acreditaran i es donarà la benvinguda a les noves associacions escolta membres.   

La 39ª Conferència Escolta Mundial, que se celebra cada tres anys, enguany girarà entorn la premissa de “líder de la innovació”. Durant la trobada l’Organització Mundial del Moviment Escolta analitzarà les polítiques i normatives, formularà la política general del moviment escolta mundial i prendrà les mesures necessàries per reforçar-ne els seus objectius.
 
L’Organització Mundial del Moviment Escolta és l’assemblea general del moviment escolta i està formada pels membres de les associacions escoltes nacionals.
 
Segueix tota l’actualitat de la 39ª Conferència Escolta Mundial a:
Per més informació consulta:
 

 

 Comparteix