Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.01.2011

La Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge participa a la Conferència Mundial d'Escoltisme

De dilluns 10 a divendres 14 de gener se celebra la 39 Conferència Mundial d'Escoltisme, que té lloc a Brasil i que duu per lema “Leaders on innovation” (Líders/Caps de la innovació).

La Conferència és l'òrgan màxim de decisió del moviment escolta i es realitza cada 3 anys. Compta amb més de 1.000 participants acreditats, escoltes de 140 països. La 39a edició es du a terme a Curitiba (Brasil) organitzada per Escoteiros do Brasil, amb 400 voluntaris de l’organització implicats en el desenvolupament de la Conferència.

En aquesta ocasió s’hi decidiran els 6 nous membres del Comitè Mundial, un òrgan compost per 12 escoltes de diferents països, així com l’estratègia del moviment per als propers tres anys, que es treballarà en grups de discussió. La Conferència també destinarà temps a sessions monogràfiques per tractar temes estratègics i innovadors per construir l’estratègia del proper trienni.

Podeu seguir les actualitzacions dels representants de les tres associacions de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge al hashtag #wsc_fceg de twitter, així com dels participants d'arreu del món a la Conferència a #wsc2011.

Si no disposeu d’usuari de twitter podeu seguir l’actualització des d’aquest enllaç o bé a les webs de la Federació Catalana de l’Escoltisme i el Guiatge, d’Escoltes Catalans, de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i d’Acció Escolta, fent clic al baner de la conferència mundial.

 

 
Segueix tota l’actualitat de la 39ª Conferència Escolta Mundial a:
Per més informació consulta:


Comparteix