Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

24.01.2011

La Conferència Mundial d'Escoltisme escull els membres del seu Comitè

Els delegats a la 39a conferència representant els 31 milions de joves del moviment escolta, han escollit els sis nous membres del Comitè mundial, que completen les 12 persones encarregades de liderar el moviment escolta durant els propers tres anys, fent una aposta clara en un Comitè molt jove, escollint la candidata més jove de la història de la organització mundial, Karin Ahlbäck de la delegació finlandesa  de només 23 anys.

En els darrers dos dies, els participants de la Conferència han debatut en varies sessions monogràfiques els temes centrals del proper trienni. Una de els sessions de debat ha estat liderada per Eduard Vallory, antic comissari internacional de la Federació Catalana de l'Escoltisme i el Guiatge aportant els seus coneixements recollits en la seva tesi doctoral Global Citizenship Education on explica les bases ideològiques i desenvolupament de l'escoltisme arreu del món i el seu impacte en la creació d'una ciutadania activa i compromesa. La rellevància del seu treball ha estat reconeguda pel moviment escolta, sent el primer anàlisi en profunditat de la evolució dels censos del moviment.


Per més informació, consulta la notícia La Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge participa a la Conferència Mundial d'Escoltisme, publicada al web de MEG


Escoltes de tot el món es troben aquests dies a Brasil

Autora: Elena Gonzàlez, cap de relacions exteriors d’Escoltes Catalans.


 Etiquetes

Comparteix