Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.01.2011

1ª ÀGORA JOVE del CNJC: "JOVES I TREBALL: QUÈ PODEM FER PER NO VIURE PITJOR QUE ELS NOSTRES PARES?"

Els propers 29 i 30 de gener de 2011 tindrà lloc a l’alberg de Coma-ruga, Av. Palfuriana, 104, la 1a ÀGORA JOVE del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). El CNJC s’ha proposat articular un nou model de participació i treball en xarxa de les entitats que serveixi per avançar en la creació de discurs entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual. És amb aquest propòsit que neix la trobada d’entitats ÀGORA JOVE.
 
Aquesta primera edició se celebrarà sota el lema “Joves i treball: què podem fer per no viure pitjor que els nostres pares?”. L’accés al treball i les condicions laborals són elements clau per a l’emancipació de les persones joves. L'actual context de crisi mundial ha agreujat la situació, incrementant l’atur i la precarietat laboral i dificultant encara més l’emancipació de la gent jove.
 
Amb aquesta primera edició de l'Àgora Jove es pretén posar les bases d’un model fort de participació i de creació de discurs entre les entitats membres del CNJC, així com promoure una anàlisi compartida de la realitat juvenil en relació a la temàtica del treball i l’ocupació, que ens permeti identificar les idees bàsiques i ens ajudi a avançar i a aprofundir en el discurs.
 
La data límit per fer les inscripcions és el dia 21 de gener i es permetrà l’assistència d’un màxim de 2 persones per entitat. Us adjuntem una fitxa perquè pugueu formalitzar la vostra inscripció que després es tindrà d’enviar per correu electrònic a consell@cnjc.cat.

Més informació a la pàgina web del CNJC http://www.cnjc.cat/noticia/3270/-1 o en el telèfon 93 3683080.

 

 Etiquetes

Comparteix