Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

07.02.2011

Montserrat Suari, nova directora general de l’Agència Catalana de la Joventut

Montserrat Suari i Bartres (Argentona, 1969) va ser anomenada, el passat 3 de febrer, pel Govern de la Generalitat, nova directora general de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ). D’aquesta manera s’incorpora a la Direcció General de Joventut.
 
Suari és llicenciada en dret per la UNED i per la UIC, i màster de comerç i finances internacionals per la UB. També és tècnica en comerç exterior per l’Escola Pia de Mataró, va fer pràctiques jurídiques al Tribunal de Justícia del Canton du Jura (Suïssa) en el marc del programa “Eurodyssee” (Assemblee des Regions d’Europa), i va realitzar estudis de formació tècnica al Centre de tecnologia empresarial de Mataró i Maresme (CETEMMSA).

En l’àmbit laboral, l’alt càrrec de la Generalitat va treballar com a tècnica de suport a l’empresa a l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (2003) i va exercir com a directora de Comunicació, Màrqueting i Publicitat de l’empresa Punt Roma a Mataró, des de 1996 a 2006. Des del 2007 i fins a l’actualitat treballava com a advocada a Vic.

En l’àmbit polític és membre d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), partit pel qual va ser número tres de les llistes a les eleccions al Parlament Europeu.

Més informació
 

Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.org.

 Comparteix