Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.02.2011

Nou Blog dels PiC's de l'AEiG Damián de Veuster: Projecte Internacional al Regne Unit

La Unitat de Pioners i Caravel·les de l'AEiG Damián de Veuster (Demarcació Barcelonès Sots I) viurà un intercanvi amb Scouts Aeris anglesos a Salisbury i Londres aquesta setmana del 7 de març d'enguany.
 
Coincidint amb aquesta experiència, des de el 5 de febrer ja tenen un nou Blog que té com a principal propòsit recollir tot allò que viuran, sentiran, descobriran i treballaran durant aquesta experiència internacional, des de la seva preparació fins la tornada del Regne Unit.
 
Amb aquesta nova web volen:
  1. Difondre la metodologia dels Scouts Aeris i conèixer les seves particularitats i aquell que els dota d’aquesta aura, un tant màgica, que va despertar la seva curiositat: com s’organitzen?, treballen els mateixos valors?, la seva simbologia i història...són preguntes que es plantegen i que intentaran respondre.
  2. Donar testimoni i convertir-se en un recurs més per col·lectius de gent, siguin escoltes o no, que estiguin pensant en viure una experiència internacional similar. Molts cops ens deixem emportar per la nostra vesant més reticent i deixem que, aquests dubtes i temors totalment normals davant d’un repte així, prenen massa protagonisme i no ens atrevim a donar el pas. És complicat perquè suposa molt de treball, esforç i compromís però la resposta és clara, SÍ es pot, i des del seu Blog volen oferir-nos la seva humil realitat.
 
Us esperem a tots i totes!

 Etiquetes

Comparteix