Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.02.2011

Intress organitza les jornades d’Infància i Família sobre el sistema de protecció infantil

L'Institut de Treball Social i de Serveis Socials (Intress) organitza les Jornades d'Infància i Família, en el marc de la celebració del seu 25è aniversari, centrades en el debat sobre el sistema de protecció infantil. Aquestes jornades se celebraran els dies 3 i 4 de març al Caixaforum, Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 de Barcelona.

 
S’abordaran temes com les necessitats actuals dels acolliments familiars, residencials, i de l’adopció des de una posició crítica i innovadora, així com els canvis sociològics i les noves necessitats de les famílies que opten per l’acolliment o l’adopció.
 
Aquestes jornades comptaran amb la participació de Montserrat Castanyer, presidenta d'Intress, i de Josep Lluís Cleries, conseller de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, així com de responsables de programes d’infància de diferents administracions públiques, d’entitats i investigadors.
 
Per a inscriure’s en aquestes jornades cal omplir el formulari que apareix en aquest tríptic, que incorpora el programa, i seguir les instruccions per l’enviament.
 

Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.org

 Comparteix