Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.02.2011

Es crea la Plataforma d’Infància del Tercer Sector Social de Catalunya

El passat 10 de febrer, una dotzena de federacions que formen part de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya es van reunir per constituir la Plataforma d’Infància del Tercer Sector Social de Catalunya.
 
Aquesta nova plataforma treballarà per impulsar els drets de la infància a Catalunya, i especialment dels infants que es troben en situació més desafavorida de la nostra societat.  
 
Aquesta nova Plataforma neix amb la voluntat de:
  • Ser un espai transversal que treballarà en diversos àmbits com: la salut, el lleure, la protecció, discapacitats... de manera que representarà a més de 800 entitats del Tercer Secor Social de Catalunya.
  • Realitzar diverses tasques de sensibilització a la societat i als poders públics sobre la infància, duent a terme campanyes de sensibilització per a la promoció dels drets dels infants i apostant per l’aplicació i manteniment de polítiques en favor a la participació activa de la infància.
  • Comprometre’s a tirar endavant temes cabdals per a la infància com: el Pacte per a la Infància, la constitució d’una Comissió Parlamentària d'Infància, desplegar la Llei d’Infància concretant una cartera de serveis...

 Comparteix