Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

21.02.2011

Parlem de 'lideratge i qualitat humana' a la FORA d'Hivern 2011

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Seminari d'Hivern de la Formació per a Responsables Associatius 2011 (FORA) a Barcelona. Raimon Ribera, professor associat del Departament de Ciències Socials d’ESADE-URL, ha esta el ponent convidat que ha parlat sobre “Lideratge i qualitat humana”.

La FORA d’Hivern 2011 s’ha realitzat aquest dissabte 19 de febrer i ha comptat amb la participació de 54 persones, les quals formen part dels Equips Generals de MEG. L’objectiu d’aquesta FORA ha estat oferir als assistents competències que els ajudin a liderar projectes i afrontar reptes en el seu context actual, a fi de transformar la societat des d’una perspectiva de Moviment.


La FORA d’Hivern és una formació emmarcada en la transmissió de coneixements sobre “lideratge i cultura organitzacional” i està pensada per a conèixer la realitat de MEG tot reflexionant sobre la seva cultura organitzativa i aportant una experiència vital que serveixi per l’autoconeixement de cada assistent. A l’edició d’enguany s’ha tractat el lideratge i la qualitat humana.


En l’anterior FORA d’Hivern 09 es va parlar del “lideratge de l’individu al grup”, ponència impartida per Javier San José, director de Tactical Consulting, i el “lideratge associatiu”, formació a càrrec de Miriam Filella, ex-responsable associativa de MEG i especialista en recursos humans.


La FORA està inclosa dins l'itinerari de formació dels responsables associatius.

Mira les fotos de la FORA d'Hivern 2011.
 Etiquetes

Comparteix