Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.02.2011

Vols participar en un fòrum de desenvolupament juvenil a Sofia, Bulgària?

Vols formar part d’un projecte europeu?  

Es tracta d’un fòrum titulat Youth in Development Forum, que tindrà lloc el juny de 2011 a Sofia, Bulgària. Ha estat dissenyat específicament per donar suport al lideratge dels joves i crear un diàleg que sobrepassi les fronteres nacionals, les línies culturals, i la diferència religiosa. Joves de 18 a 25 anys d'Europa i Àsia podran enviar propostes en els camps de la fotografia, idea de projecte o redacció per poder participar-hi.  
 
10 joves espanyols poden assistir amb despeses pagades a aquest esdeveniment eurasiàtic participant a un concurs en una d’aquestes categories:
 
  • Fotografia: Cada participant podrà presentar 3 fotografies  en format electrònic tamany 0.5 – 1 MB, les fotos han de reflectir aspectes i problemàtiques dels joves que necessiten una atenció pública.  
  • Assaig: Cada participant ha de realitzar en màxim 5 fulles (paper format A4, font Times New Roman, mida 12, interlineat 1.5). L’assaig ha de representar una solució creativa a un problema que afecta als joves del respectiu país. Ha de mostrar una bon coneixement   de les causes del problema que afecta als joves i suggerir possibles accions per solucionar el problema.
  •  
  • Projecte ; Cada participant  ha de presentar una projecte de màxim 5 pàgines (paper format A4, font Times New Roman, mida 12, interlineat 1.5) on proposi accions adreçades a solucionar una problemàtica concreta dels joves del seu país per desenvolupar  al propi país o en el conjunt dels diferents països.

La data límit de presentació de candidatures és el 28 de febrer. Les candidatures s’enviaran a irene.pardo@fundacionbertelsmann.org

Un centenar de concursants de Tailàndia, Vietnam, la Xina, Bulgària Letònia i Espanya seran seleccionats per assistir a aquest fòrum. L’objectiu principal serà el desenvolupament d’iniciatives de base per a ser executades de manera conjunta pels participants del fòrum, l’augment dels nivells de comprensió mútua, la creació d’associacions transfrontereres i l’estímul addicional de la joventut per al canvi.
 
És un projecte que compta amb el suport de Youth in Action. L'organitza "Workshop for Civic Initiatives Foundation" amb 6 partners: ECPAT (Tailàndia), CEFACOM (Vietnam), Future Generations (la Xina), Community Foundation Bridges Over Tundja - Yambol (Bulgària), Valmiera Region Community Foundation (Letònia), i Fundación Bertelsmann (Espanya).

 

Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.orgEtiquetes

Comparteix