Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

28.02.2011

Benjamí Aguilar, nou president del CNJC

Durant la 33a Assemblea General Ordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha nomenat Benjamí Aguilar, ex-secretari general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) durant el període 2007-2010, nou president del CNJC. Aguilar relleva en Víctor Albert, de l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya.

 

Durant la reunió, que s’ha celebrat aquest dissabte, 26 de febrer, al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona, també s'ha aprovat, entra altres, una resolució que demana a la Generalitat que compleixi els pagaments compromesos en terminis establerts i raonables per no fer perillar la liquiditat de les entitats i evitar la contractació de pòlisses de crèdit amb diner públic.

El CNJC demana que es mantingui el suport econòmic a l’associacionisme juvenil per tal d’evitar prendre mesures extraordinàries de reducció de despesa com va passar al 2010. Per al curs 2011-2012, el pressupost aprovat aquest dissabte ja compta amb una reducció del 26% respecte el de l’any passat.
 
A l’assemblea també hi han estat presents la presidenta del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, Papi Robles; la presidenta de la Fundació Triangle Jove, Àngela Garcia; el president del Consejo de la Juventud de Espanya, Ricardo Ibarra. També hi ha intervingut el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, que al seu dia va ser president del CNJC.

 
El conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, i la regidora de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Blasco, han participat a la cloenda de la trobada. 

Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.org

 Etiquetes

Comparteix