Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.03.2011

Demarcació de Tarragona, Tu Ajudes!!

Vius a la província de Tarragona? Ets client de CatalunyaCaixa (qualsevol oficina Caixa Tarragona, Caixa Catalunya o Caixa Manresa)? Doncs ajuda’ns!

Entra al web www.tuajudes.com i vota qualsevol dels projectes que hem presentat al programa Tu Ajudes. També pots fer-ho presencialment a les oficines de CatalunyaCaixa. Tens temps fins el 30 d’abril.

 

Per més informació sobre el sistema de vot, consulta el següent enllaç.
Els nostres projectes i codis de vot són els següents: 

- Codi 2515 - AEiG Mare de Déu del Montsant – Verge del Cim
Projecte Caminant de poble en poble. Uns campaments d'estiu vivencials: en referència als campaments que farà l’agrupament enguany, rutes a peu entre diferents pobles, encara per decidir i, evidentment, adaptats a l'edat dels nens i nenes.

- Codi 2406AEiG Xaloc
Projecte Apadrinament i arranjament d'un camí: fer millores en un camí del nostre entorn més proper, fer-ne difusió d'aquest i, finalment, organitzar una caminada oberta a la ciutadania per incidir directament la conservació dels camins rurals propers a la ciutat de Tarragona.

- Codi 2471AEiG Verge de la Candela
Projecte Un any més per créixer com a escoltes: fer cau. Això és, fer que cada nen, nena, noi i noia gaudeixi del seu temps lliure tot educant-se i essent protagonista de la seva formació i de les activitats que desenvolupa. Per fer això, ens trobem els dissabtes a la tarda, organitzem sortides de dos dies i campaments durant el període d'estiu.

- Codi 0596Demarcació de Tarragona
Projecte Campaments ecològics al Baix Gaià: construcció d’un mòdul de compost toilet, un tipus de vàters que no utilitza aigua i, per tant, no la contamina. Aquest compost toilet s'ubicarà al terreny d'acampada L'Hort de la Sínia, situat al Baix Gaià, a tocar de la platja de Tamarit.

- Codi 1626AEiG GELSTO
Projecte Ampliació del cau de l'AEiG GELSTO: adaptar un nou local del qual gaudim al barri de la Granja, per tal que els nois i noies de l’agrupament puguin realitzar els seus projectes en un espai adequat. A banda, volem celebrar l’obtenció d’aquest nou espai amb una exposició sobre els 22 anys des de la creació de l’agrupament i la feina feta amb molts nois i noies dels barris des de l'any 1989.

- Codi 0674 - AEiG Alverna

Projecte Creació de l’arxiu de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna: organitzar i fer accessible tota la documentació i material escolta i guia que ha anat generant l’agrupament des de la seva creació l’any 1969.

Tu Ajudes és un programa de l'Obra Social de CatalunyaCaixa per a contribuïr en diferents projectes de les entitats de la Demarcació de Tarragona. Aquesta iniciativa es basa en implicar els clients d’aquesta Caixa en l’elecció dels projectes a subvencionar.

Cada client de qualsevol de les tres entitats pot votar. Pel sol fet de votar, CatalunyaCaixa us regala una samarreta de Mariscal.

Troba tots els projectes de la Demarcació de Tarragona de MEG que s’han presentat al programa Tu Ajudes.

El teu vot ens ajuda! Fes córrer la veu!
 Etiquetes

Comparteix