Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

01.03.2011

Presentació del Projecte Canviem-ho per a promoure la equitat de gènere

El proper 3 de març a les 18 h. a la Sala Maria Aurèlia Capmany. Centre Cívic Pati Llimona, Carrer Regomir, 3 de Barcelona tindrà lloc la presentació del Projecte Canviem-ho.

 
A l’acte serà presentat per la Regidora de Dones i Joventut, Elsa Blasco i Riera. L’Oriol Ginés i la Bàrbara Roig s’encarregaran de presentar el projecte i la web.
 
Què és el Canviem-ho?
 
Canviem-ho és una iniciativa pionera a Catalunya, impulsada per la Regidoria de Dones i Joventut, dirigida a promoure la conscienciació, la participació i la implicació dels homes en l’equitat de gènere. Té la voluntat de promoure accions específiques adreçades als homes perquè se sumin i es comprometin, de forma activa i juntament amb les dones, en l’assoliment d’una societat més justa i igualitària a través del foment de valors, actituds, comportaments i relacions de respecte i de cura. 
 
Canviem-ho és un projecte del Servei d'Atenció a Homes per la promoció de relacions no violentes (SAH), depenent de l'Ajuntament de Barcelona. El SAH és un espai d’informació, assessorament i tractament adreçat a homes que volen canviar la seva manera de relacionar-se, allunyant-se de les conductes violentes.
 
Moltes de les accions que han engegat en diverses temàtiques com prevenció de violència, paternitat responsable, millora de les relacions home-dona, etc., seran exposades en aquest acte i també serà un espai de debat sobre per què intervenir amb els homes.
 
Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.org

 Etiquetes

Comparteix