Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.03.2011

Jornades d'Educació Comunitària

La Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) en col·laboració amb Universitat Rovira i Virgili i la Diputació de Tarragona, organitzen, el proper 1 (a partir 16 h.) i 2 d’abril (tot el dia fins les 21 h.), les Jornades d’Educació Comunitària. L’acte tindrà lloc a la Casa de Colònies de la Marinada,  Camí de Cavet s/n de Cambrils (Tarragona). 

 
La formació té l’objectiu de donar recursos i eines pedagògiques per contribuir en l’educació dels infants i joves a través del coneixement i la interacció amb la realitat del seu entorn i de les persones que en formen part, basades en l’educació de persones a través de persones i promovent el concepte de “societat educadora” a on tothom és responsable de l’educació de la nostre societat.
 
Aquestes jornades, comptaran amb la participació del catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan Subirats i el director de l’UNESCOCAT, doctor en pedagogia i professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, Miquel Essomba.
 
El preu és de 75 €, pensió completa i amb reconeixement de crèdits (1,5)* i 64 €, sense reconeixement de crèdits.
 
Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu electrònic a tarragona@escoltesiguies.cat o trucant al telèfon 977 237 613 (matins) abans del proper 18 de març de 2011. 
 
 
MEG compta amb una escola de formació pròpia anomenada Escola de Formació de MEG (EF) amb un mètode formatiu propi. Durant el curs 2009/10, l’Escola de Formació de MEG va realitzar 38 formacions a les que hi van assistir unes 1.000 persones.L’EF va tramitarunes 400 titulacions de monitor/a i director/a d’activitats d’educació en el lleure, reconeguts per la Generalitat de Catalunya, durant aquest període.
 

*Curs convalidat amb 1,5 crèdits de lliure elecció i reconegut en la formació de directors d’Educació en el Lleure per l’Escola de Formació de Minyons Escoltes i guies de Catalunya (MEG).

Aquest contingut ha estat publicat a Xarxanet.org

 Comparteix