Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.11.2011

L’AEiG Joan XXIII organitza el bateig del Parc de Joaquim Miró i Fisa

El 29 d'octubre, es va celebrar el bateig del parc de Joaquim Miró i Fisa en homenatge al fundador de l'AEiG Joan XXIII de Martorell (Demarcació BLL/G/AP).
 
A l’acte hi van intervenir la Núria Domènech, cap de l’Agrupament Escolta Joan XXIII, i en Jordi Escoda, administrador general de MEG, destacant la figura de Joaquim Miró. A més a més, una seixantena d’escoltes i guies de les unitats de l'agrupament cantar la cançó ‘Sigues lliure’.
 
 
 

Durant l'acte, conduït per l'alcalde de la vila, Salvador Esteve, es va explicar com van ser els inicis de l’escoltisme a Martorell a través d'un dels seus protagonistes. També es va explicar la trajectòria de Jaquim Miró i de l'agrupament.
 

El portal d'informació aMartorell ha publicat una crònica de l'acte. Llegeix-la.
 
 
 
 

Informació del 24 d'octubre del 2011
 
El proper dissabte 29 d'octubre a partir de les 17h, l’AEiG Joan XXIII (Demarcació BLL/G/AP) de Martorell homenatjarà al seu fundador, Joaquim Miró i Fisa (Martorell 1943 – Montserrat 2004).

 

A l’acte, organitzat per propi agrupament i l’Ajuntament de Martorell,  es batejarà l’espai darrere de l’edifici Anoia Park, entre el carrer de Sant Genís de Rocafort i el camí del riu Anoia, amb el nom de Parc de Joaquim Miró i Fisa. A més, es descobrirà una escultura, feta per l’artista Paco Arasa, en homenatge al moviment escolta a Martorell i hi participaran totes les unitats del cau.
 
Durant el torn dels parlaments hi intervindran representants de l’escoltisme a Martorell i clourà l’alcalde Salvador Esteve.
 

 Comparteix